Kvadraturen

Vår rolle: SHA koordinator – KP

Oppdragsgiver: Tollbugata 32 AS / KS Tollbugata 32 – Linstow

Oppdragets varighet: September 2023 – Mars 2024

Entreprenør: AF Byggfornyelse

Nytt transformasjonsprosjekt i Kvadraturen

Nyinnkjøpte Akersgata 13-15 skal kobles med naboeiendommen Tollbugata 32. Det vil virkelig forandre øvre del av Kvadraturen – med åpne fasader og nye bærekraftige løsninger som både leietakere og Oslo-folk vil nyte godt av.

Plasseringen rett ved Sentralen, Christiania Torg, Stortinget og Akershus festning er perfekt for å skape et helt unikt samlingssted med aktivitet gjennom hele dagen. Dette skal bli et sted fylt med et spennende utvalg av handels- og serveringskonsepter, og kontorlokaler for selskaper som søker attraktive arbeidsplasser for sine ansatte. Målet er å fylle huset med virksomheter som gjennom sitt virke vil bidra til å styrke øvre del av Kvadraturen.