Buerhaven BT 4

Vår rolle: SHA koordinator – KP/KU

Oppdragsgiver: Seltor Bolig AS

Oppdragets varighet: Nov 2021 – Des 2023

Entreprenør: Seltor AS

Bak Buerhaven trinn 4 står Seltor Bolig og PBBL. Dette blir det siste trinnet av prosjektet, som ligger kun et steinkast fra Borgeåsen Senter i Skien. Denne gang kan vi friste med 16 moderne leiligheter fordelt på et leilighetsbygg i fire etasjer. I størrelse varierer boligene fra 71 til 96 kvadratmeter BRA. Godt tilbaketrukket fra hovedveien bor du omkranset av et vakkert, frodig landskap. Mellom de fire punkthusene, alle over fire etasjer, er det åpne, grønne felleshager. Det nye bygget får et moderne, men likevel klassisk uttrykk, preget av store vindusflater og fasader med murpuss i lys farge. Innslag av trepanel skaper en spennende kontrast.